Mișcarea Tradeshift coincide cu o perioadă de creștere susținută și exponențială a companiei, atât la București, cât și la nivel global. Din iunie 2018, când a devenit oficial unicorn, Tradeshift și-a dublat numărul de angajați din București.

Tradeshift estimează că ngajările în București vor continua într-un ritm similar anul viitor. Mutarea în noile birouri va permite această creștere, oferind angajaților un spațiu confortabil.

Fiind unul dintre centrele de cercetare și dezvoltare ale companiei, sediul din București joacă un rol strategic în activitățile de bază ale companiei în domeniul dezvoltării de aplicații și a infrastructurii cloud pentru piața globală.
 
"Mutarea biroului coincide cu o perioadă de creștere exponețială și susținută pentru companie, atât în București, cât și al nivel global. Tradeshift și-a mărit numărul de angajați de peste 2 ori din iunie 2018, adăugând 144 noi persoane echipei, inclusiv dezvoltatori IT, specialiști în business analytics și profesionilști din HR și finanțe", spun reprezentanții Tradeshift.  (Sursa: profit.ro)