Aceasta este a doua tranzacție de proporții înregistrată de investitor pe piața de birouri din București, urmând achiziției din toamna anului 2016 a complexului de birouri din Pipera-Tunari, Swan Office Park, care cuprinde trei clădiri de birouri. Tranzacția a fost semnată cu Casa de Insolvenţă Transilvania prin intermediul companiei Smartown Group, controlată de Topmost Investments, iar prețul tranzacției a fost de 30,3 milioane de euro.
 
Clădirea de birouri Polonă 68 Business Center a fost dezvoltată și livrată pe piață în 2010 de compania EEC Invest, al cărei acționar este omul de afaceri grec  Anastasios Gkotsis. Clădirea are o suprafaţă totală de 9.600 mp închiriabili și un grad de ocupare de peste 90%, fiind sediul unor companii precum Aritson Thermo, Bioderma, Happy Tour. Potrivit informațiilor din piață, chiria medie în clădire este de circa 13,5 euro/mp +TVA.

Antreprenorul israelian mai deține în București prin compania Smartown Group și vilele Dorobanţi 16, Dorobanţi 18 (închiriată către Tucano Cafe) şi Dionisie Lupu 70.
 
Vânzătorul Polonă 68 a finalizat recent o altă clădire de birouri, Ethos House, situată pe strada Gheorghe Ţiţeica din cartierul bucureștean Floreasca. (sursa: zf.ro)