THETA Furniture & More, unul dintre cei mai mari integratori autohotoni de soluții de design interior & amenajare interioară, anunță intențiile de creștere a cotei de piață până la 11% și a cifrei de afaceri la 25 mil EURO până în anul 2024.

Anul 2021 a avut un start promițător pentru companie, cu contracte semnate în valoare de peste 4 mil EUR în perioada ianuarie - martie, aceasta reprezentând o valoare dublă față de aceeași perioadă din 2020. “Intenționăm să încheiem anul cu o cifră de afaceri de aproximativ 12 milioane de euro”, estimează Florin Gheorghe, Co-fondator & CEO THETA Furniture & More.

“Anul 2020 a fost și pentru noi, ca pentru întreaga industrie, un an provocator din toate punctele de vedere, mai ales că factorul de imprevizibilitate a avut un impact mare asupra multor domenii de activitate cu care lucrăm, de exemplu zona de birouri. Ne-am orientat rapid pe soluții iar vânzarea, la jumătatea anului a 2020, a 50% din companie către Fondul de investiţii Black Sea Fund, reprezintă o decizie inteleaptă și un parteneriat solid, care funcționează pentru ambele părți“ – completează reprezentantul THETA Furniture & More. THETA a vândut în iulie 2020, 50% din companie către unul din cele mai mari fonduri de investiții locale, care astfel a intrat în acționariatul companiei.

THETA Furniture & More este singurul integrator local de soluții de design și amenajare interioară care deține o fabrică proprie de producție, în proximitatea Bucureștiului. Cu o suprafață initiațială de 700 mp, fabrica deține în prezent o capacitate de 5.000 mp, iar compania intenționează extinderea acesteia în viitorul apropiat. Fabrica THETA Furniture & More lucrează cu materiale moderne, accesorii inovative și utilizează tehnologii de ultimă generație în realizarea de mobilier personalizat, tavane inteligente, pardoseli practice, corpuri de iluminat și altele. Compania colaborează cu arhitecți importanți în domeniu și deține parteneriate exclusive cu producători de renume de materiale și produse de mobilier standard.

„Planurile noastre sunt de a dezvolta compania pe verticală cât și pe orizontală, mai exact vom continua dezvoltarea business-ului actual dar vom și achiziționa alte companii din domenii conexe cu al nostru,” declară Florin Gheorghe, Co-fondator & CEO THETA Furniture & More.

Un obiectiv permanent important pentru companie este investiția în dezvoltarea echipei, chiar și în contextul pandemic curent. Echipa THETA Furniture & More este formată dintr-un numar de 100+ angajați și colaboratori externi, iar până la final de 2021 intenționează să recruteze cel puțin 12 noi angajați.

THETA este contractor general autohton de interior, cu experiență de 12+ ani în producție de mobilă custom-made cu fabrică proprie de producție, și în ultimii 6 ani, de integrator și manager de proiecte în industrii variate.

Competențele echipei de profesioniști constau în gestionarea de proiecte complexe de la faza inițială de proiectare până la implementare și predare: design interior & amenajare interioară, arhitectură și proiectare MEP, servicii de consultanță și servicii de implementare de mobilier standard și personalizat.

Expertiza specializată se reflectă în realizarea de spații de birouri, spații comerciale și industriale, medicale, hoteluri, pentru mai mult de 1,500 de companii locale și internaționale. Pâna în prezent, THETA numără peste 300,000 mp de spații interioare livrate la timp: 890 spații de birouri, 505 spații comerciale, 115 spații HoReCa. www.theta.com.ro