Dezvoltatorul imobiliar Tagor a demarat in aceasta primavara constructia unui nou proiect rezidential in Arad, a carui fundatie va fi finalizata in aceasta toamna. Investitia totala depaseste suma de 108 milioane de euro.

Investitia in aceasta prima faza, programata sa fie finalizata pana la sfarsitul verii viitoare, are o valoare de 7,3 milioane de euro, o suma importanta de bani fiind obtinuta de la banci internationale.

Santierul este amplasat in zona centrala a orasului Arad, unde Tagor si Patrol Capital detin peste 70.000 de metri patrati de teren, planurile cuprinzand constructia a 1.232 de apartamente si un centru comercial cu o suprafata totala de 5.400 de metri patrati.

Prima faza a proiectului include un bloc de locuinte cu 107 apartamente si aproximativ 1.228 de metri patrati de spatii comerciale.

Valoarea totala a proiectului „Urban Village” din Arad va ajunge, la finalizarea lui, la peste 108 milioane de euro.

Publicul tinta este clasa de mijloc, potrivit lui Ofer Lieberson, proprietarul Tagor.

Tagor este dezvoltatorul complexului rezidential Adora Urban Village din sud-vestul Bucurestiului, primul dintr-o serie de proiecte de locuinte care vor aduce in Romania investitii de pana la 250 de milioane de euro, la finalizare.

 

Compania este detinuta si condusa de Ofer Lieberson, care si-a inceput activitatea in Romania in 2004. Tagor este partenerul operational in Romania al Patron Capital, un fond de investitii britanic in domeniul imobiliar, cu active de peste 5 miliarde de dolari.  (sursa: dailybusiness.ro)