Pe fondul precontractării a peste 75% din turnul rezidențial al acestui ansamblu, precum și în baza cererii crescute pentru acest segment de piață, acționarii companiei au decis ca One Verdi Park să fie un concept exclusiv rezidențial, păstrand componenta comercială care să deservească locatarii.

„Asistăm la o cerere mai mare decât ne așteptam pentru apartamentele exclusiviste pe care le construim în zonele cele mai bune ale Capitalei. Cele mai multe apartamente din proiecte pe care le avem în derulare, precum One Mircea Eliade sau One Herăstrău Towers, au fost deja vândute înainte de finalizarea construcțiilor. Prin urmare, am decis să schimbăm strategia pentru proiectul One Verdi Park, astfel încât să putem crește oferta de unități rezidențiale de aici și să o extindem și în cel de-al doilea turn al proiectului, care devine astfel unul la fel de exclusivist ca One Mircea Eliade. Fațadele sunt în curs de reproiectare, lucrăm cu arhitecții care au proiectat fațada la One Charles de Gaulle – Bueso-Inchausti & Rein Arquitectos din Madrid. Credem că este o abordare strategică în acest context, cu beneficii multiple atât pentru piață, cât și pentru companie și acționarii săi. One Verdi Park are toate premisele pentru a fi dezvoltarea rezidențială de referință ce se va livra în zona Floreasca în anul 2021”, spune Beatrice Dumitrașcu, VP Residential Division One United Properties.

Ajuns la cota zero încă din luna iunie, proiectul One Verdi Park se află deja cu patru săptămâni înaintea programului de construcție bugetat inițial, ritm care poate permite finalizarea acestuia chiar înainte de termenul inițial, trimestrul 4 2021. Cele două clădiri ale proiectului One Verdi Park sunt prevăzute fiecare cu câte un lobby de 5,30 m înălțime, cu finisaje exclusiviste. Designul contemporan al lobby-ului va fi semnat de Lemon Interior Design și va aduce o notă elegantă și cosmopolită intrării în clădiri. Cele două turnuri vor beneficia de spații comerciale la parter, cu acces la restaurante, cafenea, market și alte servicii. În plus, vederile panoramice asupra lacurilor Floreasca și Tei vor reprezenta un atu al

apartamentelor amplasate aici. Accesul în acest complex se va realiza din Strada Barbu Văcărescu, iar zona beneficiază de acces facil, plus stație de autobuz și tramvai de mare viteză. În proiect este prevăzută amenajarea de spații verzi în proporție de minimum 30% din suprafața totală a terenului la nivelul solului și a unui mic parc privat, accesibil doar proprietarilor, deasupra corpului care leagă cele 2 turnuri. (Sursa: One United Properties)