Construcția proiectului este programată să înceapă în 2021. Acesta va fi cel de-al patrulea proiect S Immo din București.

Astfel, dezvoltatorul isi continua investitiile în Europa Centrală și de Est în 2019, după ce și-a extins portofoliul cu până la 35.000 mp suprafață brută, cu achiziții în București și Budapesta.
"Prin aceste achizitii, continuam sa investim pe piata spatiilor de birouri din ECE, care a crescut puternic in ultimii ani. Cele mai noi proiecte ale noastre din regiune, Einsteinova Business Center din Bratislava si The Mark, din Bucuresti, au fost inchiriate integral. In continuare, evaluam noi oportunitati de investitii in Budapesta si Bucuresti, dar si in Bratislava si Zagreb", a declarat Friedrich Wachernig, membru al board-ului grupului S Immo.

S Immo este pe piata romaneasca timp de 13 ani si detine si mall-ul Sun Plaza si hotelul Novotel din Bucuresti precum si cladirile de birouri The Mark de pe Bd. Uranus si Sun Offices, din zona de sud a Capitalei. (sursa: agendaconstructiilor.ro)