CBRE a sprijinit S IMMO prin acordarea de asistență comercială due diligence pentru această tranzacție de referință. Campus 6.2 şi Campus 6.3  reprezintă faza 2 a complexului de birouri Campus 6.
''Campus 6.2 şi 6.3 vin în completarea portofoliului nostru de clădiri clasa A din Bucureşti. Suntem convinşi în totalitate că piaţa de birouri din capitala României va continua să crească puternic, după o oarecare stagnare cauzată de pandemie. Odată finalizate, cele două proprietăţi vor adăuga valoare pe termen lung portofoliului S IMMO din regiunea CEE şi vor avea un impact pozitiv asupra veniturilor'', spune Friedrich Wachernig, membru al consiliului de administraţie al S IMMO AG.

Cele două clădiri au o suprafaţă închiriabilă de aproape 38.000 de metri pătraţi şi 463 de locuri de parcare. În prezent, clădirile sunt închiriate în proporţie de 99% de către mari companii precum Microsoft şi Société Générale European Business Services. 
“Tranzacţia a fost semnată la începutul lunii decembrie, în ciuda contextului nefavorabil generat de pandemia de Covid-19, lucru care ne arată că ceea ce traversăm în momentul de faţă este temporar”, adaugă Răzvan Iorgu, managing director al companiei de consultanţă imobiliară CBRE România.

Campus 6.3 a fost deja livrat în octombrie 2020, iar Campus 6.2 urmează să fie finalizat în primul trimestru al anului 2021. (sursa: CBRE)