Clădire verde, certificată Breeam In Use, nivel Very Good, River Plaza este o clădire orientată spre principiile de mediu, sociale și de guvernanță (ESG), criterii care atrag în continuare chiriași importanți, cu cerințe din ce in ce mai sofisticate.

Flexibilitatea proprietarului de a raspunde cerințelor și nevoilor adaptate pentru fiecare chiriaș în parte a condus la un grad de ocupare în River Plaza de aproximativ 90%.

Astfel, printr-o dedicare și o concentrare continuă a întregii echipe de Real Estate, s-a creat o comunitate inovatoare și sustenabilă, alcatuită din companii românești și internaționale, din diverse domenii: IT, farmaceutic, medical, retail, juridic, beauty, care au găsit în River Plaza un mediu de lucru productiv și echilibrat, adaptat tendințelor actuale. Chiriașii beneficiază de o parcare generoasă (subterană și supraterană), de stații de incărcare pentru mașini electrice, parcare pentru biciclete, parcare gratuită pentru vizitatori, un restaurant și un beauty salon la parterul imobilului.

“Considerăm că succesul nostru în închirierea spațiilor de birouri pe care le oferim constă în flexibilitatea și personalizarea birourilor conform nevoilor specifice ale chiriașilor și nu in ultimul rând a serviciilor de calitate adiacente”, menționează Roleta Barbu, Facility and Property Manager.