Sorin Vișoianu are o carieră de peste 30 ani în domeniu cu un background tehnic, experimentând toate fațetele industriei, de la execuţie și proiectare de investiții industriale, la project management - consultanță și dezvoltare imobiliară şi ocupând în perioada 2007-2010 funcția de Director de Dezvoltare chiar în cadrul proiectului Sema.

Sistemul de valori pe plan profesional al domnului Sorin Visoianu este în concordanță cu valorile și direcțiile de creștere ale dezvoltatorului River Development, focusul fiind pe performanța prin munca în echipă.

"Suntem încântați ca Sorin Visoianu (foto) se va alătura River Development în calitate de manager experimentat și cu viziune în sectorul imobiliar. Avem încredere că împreună cu echipa de specialiști existenti în cadrul River Development, Sorin Visoianu va consolida poziția de dezvoltator imobiliar reputat pe piața locală a declarat domnul Ion Radulea, Administrator River Development.

River Development se mândrește cu o echipă puternică de profesioniști cu experiență cuprinzătoare în planificarea, dezvoltarea și gestionarea proiectelor imobiliare specifice, care a livrat în piață peste 100.000 mp de office la standarde de clasa A.

River Development dezvoltă Sema Office, componentă a proiectului Sema City (pe terenul fostei platforme Semănătoarea) - un mix de office, rezidential și shopping village(retail) și proiectul The Light (pe terenul fostei platforme Pumac) - un mix de office și rezidential aflat în prima fază de construcţie. De asemenea, River Development se ocupă de managementului parcului industrial Sema Parc și de admnistrarea companiilor aferente proiectelor.

River Development a dezvoltat clădirile office River View și River House, Sema Office: Bruxelles, Paris, având în dezvoltare clădirea Berlin, cele două cladiri parte din Sema Office II și prima clădire office The Light One.

Incepînd cu anul viitor River intentionează să demareze și segmentele rezidențial & shopping village (retail).

River Development este o companie cu capital privat integral românesc, cu peste 20 de ani experiență în administrarea și dezvoltarea de proprietăți imobiliare, oferind soluții la cheie investitorilor.