Amenajat într-un stil nou, modernist, noul local combină elementele de decor cu tendință vintage cu mobilierul modern, înscriindu-se pe linia urmată de restaurantele cu autoservire deschise în perioada 2019-2020, cu accent pe funcționalitate și relația dintre oameni. Localul oferă încăperi luminoase, mese lungi și scaune înalte potrivite pentru angajații care își doresc să ia masa în grup.  

Business Center The President este un ansamblu imobiliar clasa A, cu o suprafață construită desfășurată de aproape 5000 mp., dispusă pe 8 niveluri (2S+P+5E). Clădirea cuprinde 4 zone: subsolul clădirii cu o suprafață de 1500 mp. include 50 locuri de parcare dispuse pe două niveluri, baza clădirii cu 3 spații comerciale ce au o suprafață totală de 650 mp., cele 5 etaje ce oferă spații de birou și terase cu o suprafață totală de 2850 mp. și peste 100 mp. spații publicitare Outdoor și Indoor, dispuse pe fațada clădirii și, respectiv, în interior.

”Deschizând un nou local în cadrul centrului nostru de afaceri, ne străduim să venim în sprijinul angajaților tuturor companiilor din cadrul Business Center The President și nu numai, oferindu-le mâncăruri gustoase, preGATITE într-un spațiu modern, amenajat ca să raspundă tuturor cerințelor legislației din sectorul HORECA. Designul modern al clădirii noastre se potrivește perfect cu afacerile moderne, aflate în plină dezvoltare, pe care le găzduiește. Iar un restaurant este un ”must have” al oricărei clădiri de birouri care se respectă, de aceea parteneriatul cu preGATITI vine pe linia de business inițiată de Business Center The President pentru dezvoltarea acestei zone încărcate de poezie și atmosferă”,  a declarat Corin Romanescu, proprietar și dezvoltator Business Center The President. 

”Restaurantul cu autoservire preGATITI este o apariție inedită pe piața HORECA din capitală. Prin denumire și logo, restaurantul nostru încearcă să se diferențieze de ceea ce există în prezent pe piața restaurantelor de profil: preGATITI se scrie fără diacritice, creând atât o analogie cu termenul românesc PREGĂTIȚI (cu mâncăruri gustoase, potrivite pentru a fi savurate rapid, în pauza de prânz), cât și cu Italia (în stilul limbii italiene este realizată transcrierea siglei), deoarece preparatele italiene ocupă un loc de cinste în meniul restaurantului. Însă, indiferent de felul în care va fi pronunțată ori scrisă sigla noastră, ne asigurăm că vom oferi clienților cele mai gustoase preparate, preGATITE într-un spațiu amenajat cu cele mai noi și mai moderne echipamente. Și îi invităm pe toți cei ce doresc să se bucure de o masă gustoasă, să ne viziteze zilnic, de luni până vineri!”, a declarat Marius Moise, proprietar restaurant preGATITI. (Sursa: Business Center The President)