Printre cele mai importante ancore se află retailerul suedez H&M, care va deschide un magazin pe două niveluri, lanțul american de cafenele Starbucks, care deschide astfel prima cafenea din Craiova, dar și Colin’s, Pepco,  Flanco, Diverta, Kendra, Splend’or, Sevda, Triumph, S’Oliver, precum și operatorul de jucarii Maxi Toys.

 

Centrul dispune și de o amplă zonă de divertisment, ce include zona de food court, casino, loc de joacă pentru copii, precum și primul cinematograf multiplex din Craiova, Inspire Cinema.

 

"Odată cu finalizarea procesului de renovare, Mercur Center are  o rată de ocupare remarcabilă, de aproape 100%, devenind gazda a numeroase branduri noi care intră pe piața din Craiova. Diversitatea și noutatea mixului de chiriași pe care centrul le aduce în întâmpinarea consumatorilor,  precum si componenta puternică de divertisment vor crește atractivitatea mall-ului și premisele pentru a deveni o destinație atât pentru shopping, cât și pentru petrecerea timpului liber", consideră Liana Dumitru, director asociat în departamentul de retail din cadrul Colliers International, compania care s-a ocupat de activitatea de închiriere a centrului Mercur.

 

Mercur Center este deschis după finalizarea procesului de renovare început în septembrie 2015, care a implicat investiții de peste 12 milioane de euro. Investiția a presupus renovarea fațadelor, schimbarea design-ului interior și a circulației dintre nivele, econfigurarea spațiilor comerciale. (Sursa: profit.ro)