(Re)Construct, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate sectorului imobiliar, ajunge in 2017 la cea de-a treia editie. Evenimentul se va intinde pe doua zile, in care vom dezbate cele mai importante evenimente din piata imobiliara din Romania, de la transformarile prin care trece piata rezidentiala, pana la cele mai importante tendinte din birouri si comercial. Vom aborda subiecte de interes precum schimbarile legislative, provocarile finantarii, transformarile si inovatiile pentru biroul sau mall-ul viitorului.

Vei avea ocazia sa discuti cu speakeri de top, precum Ingo Nissen, director general Sierra Developments Romania, Ovidiu Sandor, proprietarul Mulberry Development sau Adrian Erimescu, CEO Imobiliare.ro.

Prima zi a evenimentului va fi dedicata pietei rezidentiale, care trece prin transformari considerabile. Dupa un an marcat de o serie de schimbari si presiuni din zona legislativa, segmentul de locuinte se metaformozeaza, publicul se maturizeaza si isi creste standardele iar dezvoltatorii si investitorii sunt nevoiti sa se adapteze.

Apar proiecte si concepte noi, se pune tot mai mult accent pe eficienta si inteligenta a locuirii si se desprind clase sociale noi, cu nevoi diferite. Acestea sunt doar cateva dintre tendintele pe care le vom discuta la Reconstruct, Living Day.

In a doua zi, dedicata celor mai importante tendinte in birouri, comercial si birouri, avand in minte transformarile prin care trece spatiul conventional de munca, provocarile retailului traditional si inovatiile care schimba radical domeniul constructiilor. Vom afla cum arata mall-urile viitorului si cum se proiecteaza noile birouri, cum pot profita dezvoltatorii de noii poli de dezvoltare si care mai sunt oportunitatile in piata.

Teme de discutie:

Living Day - 6 martie ora 09.00 - 13.00


- Care sunt cele mai noi tendinte in piata rezidentiala

- Piata rezidentiala in 2017: cum inoveaza dezvoltatorii

- Cum s-a schimbat comportamentul consumatorului

- Ar trebui eliminata dependenta de Prima Casa sau nu?

- Cat de accesibila mai este finantarea rezidentiala

 

Office&Comercial Day - 7 martie ora 09.00 - 13.00

- Noul val de dezvoltari imobiliare: cum iau nastere birourile alternative sau proiectele tailored-made;

- Mall-urile in noua era a dezvoltarii: de la idee la rezultat - este succesul garantat?

- Noii poli de dezvoltare imobiliara: ce oportunitati apar in piata;

- Tendintele in amenajarea si proiectarea spatiilor de lucru: cum arata biroul ideal;


Speakeri: Investitori, dezvoltatori imobiliari, oficiali ai autoritatilor, consultanti, constructori, arhitecti, designer si proiectanti, clienti si chiriasi

La eveniment vor participa circa 200 de persoane: dezvoltatori imobiliari, oficiali ai autoritatilor, investitori, consultanti, constructori, producatori, dar si cititori Wall-Street.ro atent selectati in functie de interesul fata de piata imobiliara. Participarea la (Re)Construct nu presupune plata unei taxe. (sursa: wall-street.ro)