Clădirea a fost demolată, potrivit relatărilor din presă, în urma unei autorizații de desființare emisă de primarul Capitalei în septembrie septembrie 2010, declarată însă ilegală de Curtea de Apel București, printr-o decizia irevocabilă pronunțată în octombrie 2012.

 

Într-o hotărâre a adunării generale a firmei Wellkept Group (fosta Wellkept Imobiliare ) de la sfârșitul anului trecut, acționarii Radu Dimofte și firma Tatika Investments Limited (deținută de Radu Dimofte), au decis vânzarea cotei-părți de 7/12 din dreptul de proprietate asupra imobilului-teren situat în Șoseaua Kiseleff nr. 39, la prețul de 4,5 milioane de euro, la care se adaugă TVA.

 

Totodată, Dimofte a decis să cumpere prin intermediul Wellkept Group un număr de 55.814 deținute de firma Bladon Enterprises Limited la compania Practic SA, printr-o tranzacție specială în valoare de 6,4 milioane de euro, și a unui număr de 15.635 acțiuni deținute de Ligia Popoviciu la Practic SA, în valoare de 1,78  milioane de euro. Ligia Popoviciu este mama lui Gabriel (”Puiu”) Popoviciu, proprietarul proiectului  imobiliar Băneasa și un apropiat al lui Dimofte.

 

Dimofte este cel mai mare acționar al Practic Bu­cu­rești, cu o participație directă de 48,47% din capital.

 

Practic SA este unul dintre cei mai mari proprietari de proprietăți imobiliare din București, unde deține 5 hectare de spații comerciale și birouri.

 

Wellkept Imobiliare desfășoară activități de dezvoltare imobiliară și de management în domeniul imobiliar, având în portofoliu proiecte în București, Constanța și Brașov.

 

În majoritatea afacerilor în care este și a fost implicat Radu Dimofte l-a avut partener pe omul de afaceri Puiu Popoviciu, cei doi aducând în România, în franciză, brandurile KFC, Pizza Hut sau Hard Rock Café, dar și altele.

 

În urmă cu câțiva ani, cei doi au împărțit controlul asupra proiectului rezidențial și de retail Băneasa, al hotelurilor Howard Johnson (acum Sheraton), Ramada Park și Ramada Plaza din București, dar și o serie de alte afaceri imobiliare, printre care spații de birouri și de retail în zona centrală a Capitalei. În urma "partajului" de după separarea celor doi, Dimofte a rămas, printre altele, cu cele trei hoteluri.   (sursa: profit.ro)