Turnul de birouri are o suprafata inchiriabila de peste 24.000 mp, livrarea fiind programata pentru al treilea trimestru al anului 2020.

Clădirea de birouri face parte din One Floreasca City, un proiect mixt dezvoltat de One United Properties la intersecția străzilor Mircea Eliade și Cala Floreasca.
One Tower va avea o suprafaţă închiriabilă de 23.867 mp, cu 1.400 de mp pe etaj si o formă regulată ce va oferi utilizatorului lumină naturală şi o utilizare extrem de eficientă a spaţiului. 
Clădirea de birouri a obţinut pre-certificarea LEED v4 Core & Shell la nivel Platinum, cea mai bună performanţă a unei clădiri în faza de construcţie de pe piaţa românească.

 „Certificarea obţinută ne onorează şi ne obligă să continuăm eforturile companiei de a livra proiecte sustenabile, cu un impact minimal asupra mediului înconjurător”, spune Ionuţ Dumitrescu, Co-fondator One Office, divizia de birouri a One United Properties. „Dorinţa noastră este de a construi birouri care se concentrează pe bunăstarea angajaţilor din aceste sedii, prin apropierea de parcuri şi zone verzi, accesul la sport prin activităţi exterioare, precum şi încorporarea în concept a numeroase servicii legate de sănătatea şi alimentaţia oamenilor. Această strategie o aplicăm în toate proiectele noastre: One Tower, parte din One Floreasca City, One Cotroceni Park şi One Verdi Park.”

Dezvoltatorul vine cu mai multe soluții de rezolvare a traficului din zonă pentru acest proiect. Acesta a dat municipalității o suprafață de 1.000 mp și va cheltui 1 milion de euro pentru investiții în infrastructură, printre care se numără extinderea arterei Calea Floreasca de la 4 la 6 benzi pe sectorul dintre Glynka Street și Bulevardul Mircea Eliade. În același timp, investitorul va construi parcări subterane cu un total de 1.200 locuri. (sursa: zf.ro)