Complexul este dezvoltat de compania BRC Business Group, iar planul de organizare a fost aprobat joi, potrivit unui comunicat al Euro Insol, administratorul judiciar al companiei, citat de Mediafax.

Ca efect al crizei financiare si al prabusirii pietei imobiliare, la 26 ianuarie 2012, dezvoltatorul proiectului Citadella Titan si-a cerut insolventa la Tribunalul Bucuresti, cerere admisa de instanta. BRC Business Group are datorii de 71 milioane lei, din care 38 milioane lei catre BCR.

 

"Planul de reorganizare propus de catre administratorul judiciar prevede valorificarea intregului activ, Citadella Titan, catre un investitor la pretul de 6,85 milione de euro + TVA sau valorificarea activului pe unitati locative, in sistem retail la pretul de 10,402 milioane de euro + TVA. Planul permite si darea in plata a intregului activ Citadella Titan catre creditorul garantat Banca Comerciala Romana si/sau catre orice alta persoana fizica si/sau juridica care se subroga in drepturile si obligatiile creditorului garantat", se mentioneaza in comunicat. (sursa: wall-street.ro)