Gaita este primul roman numit la conducerea operatiunilor dezvoltatorului turc in Romania, de la intrarea pe piata locala, in 1997, acesta preluand din aceasta vara, atributiile detinute anterior de Ali Ergun Ergen, din functia de CEO (director executiv), potrivit Mediafax.

Noul sef al Anchor Grup a mai lucrat la divizia imobiliara a Volksbank, la firma Rosegur Cash Services si, de asemenea, a ocupat functia de managing director al companiei germane ECE Projektmanagement Romania. Intre 2004 si 2006, Gaita a fost director de dezvoltare la Kaufland Romania, iar anterior a ocupat aceeasi functie la Billa Romania.

Fostul sef al Anchor, Ali Ergun Ergen, implicat in dezvoltarea mallurilor Bucuresti Mall, Plaza Romania si zona comerciala a proiectului Baneasa, controlat de omul de afaceri Gabriel Popovicu, si-a incheiat in martie cel de-al doilea mandat la conducerea Anchor Grup.

 

Anchor a anuntat in toamna anului trecut ca are in vedere realizarea unui proces de renovare si repozitionare a centrelor Bucuresti Mall si Plaza, investitie de 50 de milioane de euro. (sursa: wall-street.ro)