Situată în zona de nord a Bucureștiului, myhive Victoria Park completează portofoliul de clădiri myhive din București, ce include alte patru proprietăți, printre care se numără myhive S-Park, myhive Metroffice, myhive IRIDE | nineteen şi myhive IRIDE | twenty.

“La finalul unui proces complex de modernizare, noua clădire myhive Victoria Park oferă soluții contemporane de birouri adaptate perioadei post-pandemice. Starea de bine a angajaților la birou a fost din start o prioritate a brandului myhive. De altfel, conceptul a fost creat pentru a răspunde nevoilor şi cerințelor aflate în continuă schimbare ale chiriașilor, iar acestea stau la baza creării de experiențe într-o clădire de birouri, tendință din ce în ce mai prezentă pe piața actuală”, declară Fulga Dinu, Country Manager, CPI România. 

Procesul de renovare şi modernizare a clădirii a durat aproximativ 1 an și a cuprins tot parterul şi spațiile comune ale etajelor superioare. Au fost reconfigurate zonele de acces în clădire, apoi zonele comune renovate, care au inclus crearea unui lounge modern, cu zone de relaxare şi spații de lucru. La final, au fost create zonele şi terasele verzi exterioare, cuprinzând inclusiv facilități pentru bicicliști și stații de încărcare pentru mașini electrice.

Proiectul a fost finalizat cu ajutorul Zest Collective, pe partea de proiectare şi Bog’art, compania de construcții.

Clădirea myhive Victoria Park beneficiază de 21.000 mp suprafață închiriabilă totală și este dispusă pe șase niveluri. Unul dintre cele mai recente contracte de închiriere a fost semnat la mijlocul anului trecut pentru o treime din întreaga clădire, către Grupul Leventer Medical care urmează să deschidă aici primul spital privat de dermatologie si chirurgie oncologică din ţară.

La finalul anului trecut, myhive Victoria Park a obținut certificatul BREEAM Excellent v6.