Cunoscut ca fiind cel mai mare dezvoltator de proiecte mixte din Romania, grupul Iulius este un investitor extreme de dinamic .
Portofoliul de birouri al companiei a atins peste 106.000 m2 de spații de birouri de clasa A în nouă clădiri sub brandul UBC (United Business Center), o dată cu livrarea, în ianuarie, a clădirii de birouri din complexul Openville Timişoara.
În ultimul an, odată cu livrarea a trei clădiri (două în Iași și un în Timisoara), portofoliul omului de afaceri Iulian Dascălu a crescut cu 42.000 m2.

În plus, compania condusă de acesta are o suprafață de aproape 130.000 m2 în dezvoltare, iar vara aceasta suprafața totală de birouri va crește cu 13.000 m2, prin livrarea celei de-a doua clădiri de birouri din Openville Timişoara.

În această primăvară, Iulius va începe și construcția unor trei noi clădiri de birouri, astfel că într-un interval de un an – un an și jumătate, o suprafață suplimentară de 73.000 m2 va fi disponibilă la închiriere.

În prezent, portofoliul Iulius cuprinde șase clădiri de birouri în Palas Iaşi , cu 70.000 m2, două clădiri lângă Iulius Mall din Cluj, cu 18.000 m2 de birouri și clădirea din Openville Timişoara, cu 18.000 m2.

În cele nouă clădiri de birouri lucrează peste 7.800 de angajați ai 50 de companii.

Clădirile, situate în zone comerciale cu servicii multiple, dispun de numeroase facilități atractive pentru chiriași. (sursa: ziaruldeiasi.ro)