"Niciodată nu ne-am imaginat că vom atinge 3.000 de angajaţi în România, nu puteam să fim aşa optimişti. Aşa că am luat la început o clădire, apoi am mai luat încă una (...) Avem câteva sute de locuri disponibile care vor fi fără îndoială ocupate în termen de un an şi cel mai probabil vom avea nevoie de mai mult spaţiu", a afirmat Catz într-o conferinţă de presă organizată împreună cu Banca Transilvania.

 

Activităţile Oracle România au fost consolidate în acest an într-o singură clădire de birouri, în zona Floreasca, anterior compania funcţionând în mai multe sedii din aceeaşi arie.

 

"Încep să am în vedere extinderea chiar în afara Bucureştiului pentru a putea să creştem economia şi afacerile pe teritoriul României, deoarece întâlnim oameni grozavi în întreaga ţară şi suntem extrem de optimişti. Atunci când mă întorc la sediu aud mereu de la colegii mei că vor aduce mai multe locuri de muncă în România", precizat Catz.

 

Ea a spus că nu poate estima câte persoane vor mai fi angajate în România, însă a menţionat că Oracle are obiceiul "să depăşească aşteptările".

 

 

Întrebată ce s-a discutat la întâlnirile avute cu preşedintele ţării şi cu premierul, Catz a arătat că au vorbit despre România în general, despre "puţină politică şi geopolitică", dar şi că oficialii au fost interesaţi de continuarea angajamentelor şi investiţiilor Oracle în pe plan local, pe care le-a confirmat, precizând că vor rămâne "puternice". (sursa: mediafax.ro)