Dupa o activitate de 8 ani in Colliers, Maria Florea, fostul manager al departamentului de birouri, devine head of Office Agency in cadrul Jones Lang LaSalle. Marius Scuta va ramane sef al departamentului de birouri si al diviziei de reprezentare exclusiva a chiriasilor din cadrul acestui departament.

Maria Florea este absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, detinand specializarea in marketing, cu o experienta de 8 ani in piata imobiliara, avand in portofoliu peste 60 de tranzactii incheiate, care insumeaza circa 70.000 mp de spatii de birouri.

Pe parcursul carierei sale, Maria Florea a fost implicata in strategii de management si business development, prin activitati de training ale brokerilor juniori si castigarea a numeroase licitatii si mandate.

Noua divizie, sub conducerea sa, vine in suportul diviziei de reprezentare exclusiva a chiriasilor (Tenant Representation), prin reprezentarea exclusiva a proprietarilor si a clientilor non-corporate pe partea de chiriasi, si va conferi clientilor acces la o gama larga de servicii de brokeraj si consultanta.

In 2013, departamentul de birouri al Jones Lang LaSalle a semnat tranzactii mari pe piata de profil, cum ar fi Electronic Arts Inc., Honeywell, Deutsche Bank, extinderea contractului de inchiriere a companiei Procter and Gamble in Iride Business Park.

 

“2014 se anunta a fi un an interesant pentru piata de birouri, in crestere fata de 2013, avand in vedere interesul companiilor de IT, SSC si BPO de a deschide noi operatiuni in Romania, ca destinatie preferata in defavoarea tarilor concurente din zona CEE. Vom asista la dezvoltarea unor noi poluri de birouri, ca parte a provocarii de a echilibra Bucurestiul din punct de vedere urbanistic si al traficului, prin livrarea unor proiecte importante de birouri precum Green Gate, Green Court, City Offices si AFI Park 2 si 3”, spune Marius Scuta, head of Office Department & Tenant Representation in cadrul JLL. (sursa: dailybusiness.ro)