Unul dintre proiecte este un ansamblu rezidenţial care va fi construit în trei etape şi va avea la finalizare 200 de apartamente. Flanders Fields Residences se va construit pe malul lacului Griviţa, pe un teren de 26.000 mp, iar prima fază presupune 44 de apartamente în trei clădiri. 

Un alt proiect care va prinde contur este Skybox, un proiect de birouri lângă aeroportul Henri Coandă, destinat afacerilor care au nevoie de proximitatea unui aeroport. Clădirea va avea o suprafaţă totală de 5.000 de mp, dispusă pe două niveluri, iar la parter vor fi amenajate 120 de locuri de parcare. 

Deşi nu a dorit să facă publică valoarea investiţiei în aceste două proiecte ale Millstone Developments, Rogiers spune că investiţia totală va fi acoperită prin capitalul acţionarilor, finanţare de tip mezzanin, dar şi finanţare de la instituţii bancare.

Johan Rogiers este partener fondator al Liebrecht & Wood Group și Fashion House Group SRL, partener 25% la West Park Retail, precum și partener fondator la Wizmo.ro, o nouă platformă de real estate din România. 

Horia Chioseaua deține și funcția de managing director la Blackwood Property Management şi a fost partener la Liebrecht & Wood România.

Christian Dumolin a fost implicat de-a lungul timpului în crearea mai multor parteneriate puternice. Cu experiență în dezvoltarea imobiliară, el este fondatorul Koramic Real Estate, companie ce construiește proiecte tailor-made, supervizând întreg proccesul de dezvoltare, de la obținerea permiselor și până la finalizare. (sursa: economica.net)