„Clinica din Ploieşti este un pas important al strategiei Medicover de a-şi dubla cifra de afaceri în următorii trei ani prin extinderea reţelei în mod organic, prin creşterea reţelei de parteneri şi prin achiziţii”, a spus Adrian Peake, şeful Medicover România la evenimentul de inaugurale a clinicii din Ploieşti.

 

Clinica şi-a început activitatea încă de la începutul lunii ianuarie după ce în decembrie a fost fina­lizat procesul de mutare. Fostul sediul al clinicii Medicover era situat pe strada Ştefan cel Mare nr. 47A, iar acum se află într-un alt spaţiu din oraş, pe strada Mihai Eminescu nr. 7-9, unde oferă mai multe specializări decât înainte.

 

În 2014, reţeaua Medicover, deţinută de oamenii de afaceri Jonas şi Robert af Jochnick, a ajuns la afaceri de circa 50 de milioane de euro în Româ­nia, iar pentru 2015 Adrian Peake esti­mează că operatorul a încheiat cu venituri în creştere cu aproximativ 20% strict pe clinici şi spital. Businessul Me­dicover în România se compune din clinici, spital, dar şi dintr-o divizie de labora­toare, grupate sub umbrela Synevo. (Sursa: zf.ro)