Situată lângă fabrica de țigarete a JTI, clădirea de 5.000 mp are patru niveluri, găzduind peste 200 de angajați, dintr-un total de 1.000, care lucrează în București și în birourile de vânzări din țară. Noul sediu are 14 săli de ședință, nouă zone de relaxare și patru spații special amenajate pentru fumat.

 Procesul de renovare și extindere a clădirii, pentru care au lucrat două firme de arhitectură și alți cinci contractori locali, a început în aprilie 2013 și s-a încheiat în mai 2014, conform planului stabilit. Pe durata renovării, angajații au fost relocați. Datorită extinderii sediului, angajații JTI din București se află cu toții sub același acoperiș, fără a mai fi necesară închirierea unor spații suplimentare.

 

'Este, într-adevăr, o mare realizare, dacă luăm în calcul complexitatea proiectului. Vorbim nu doar despre o nouă clădire, ci despre renovarea și extinderea uneia existente. Sediul este unul modern, elegant  și cred că va fi un mediu de lucru excelent pentru noi toți', a declarat Charlie Cunningham-Reid, General Manager JTI Romania, Moldova și Bulgaria.

 

JTI a pus bazele afacerii din România în 1993, fiind una dintre primele companii multinaționale stabilite aici, cu o investiție totală  de peste 100 milioane euro. Anul trecut, compania a sărbătorit 20 de ani de când este prezentă pe piața locală. 

 

În 2012, JTI România a finalizat o investiție de peste 25 de milioane de euro în capacitățile de producție, care a generat peste 125 de noi locuri de muncă. Recent, JTI a primit certificarea Institutului Top Employers, recunoaștere care demonstrează orientarea JTI către dezvoltarea oamenilor, precum și condițiile excelente asigurate de companie angajaților. (sursa: agerpres.ro)