În București, primul spațiu mycowork a fost amenajat în clădirea myhive S-Park, pe o suprafață de 465 mp. Spațiul este structurat pentru a răspunde cerințelor diverselor tipuri de chiriași și permite atât închirierea unui singur birou sau a unor spații de lucru pentru echipe întregi, cât și a unor zone integrate de coworking. Toți chiriașii au acces la infrastructură modernă comună, spații generoase de lucru, lumină naturală și aer proaspăt.

„Noul concept de birouri myhive este definit de flexibilitate, agilitate și inovație, oferind un mediu de lucru de o calitate excepțională. Conceptul de birouri flexibile myhive a anticipat trendul muncii în sistem hibrid, propunând soluții de lucru moderne, flexibile și personalizate. mycowork completează această ofertă cu opțiuni accesibile și un nivel superior de personalizare. Ne adresăm unei categorii extinse de companii, din domenii cu dinamică accentuată de dezvoltare.”

Spațiile de lucru mycowork se pot închiria pe o perioadă de minimum o lună şi oferă diferitelor tipuri de chiriași tot ce au nevoie pentru o zi de lucru de succes: spații individuale de lucru flexibile, bucătărie și zone de lounge pentru relaxare și socializare, diferite tipuri de băuturi răcoritoare, plus focus rooms sau săli de conferință.

Versiunea mydesk oferă chiriașilor posibilitatea de a opta pentru un singur birou, în timp ce myroom se adresează echipelor de lucru, iar myflex este gândit ca zonă integrată de coworking.

IMMOFINANZ a pus un accent deosebit pe dezvoltarea spațiilor comune, respectiv recepție, lobby, bucătărie, săli de conferințe sau focus rooms, precum și terase exterioare. Spațiile sunt complet mobilate și pot fi folosite imediat. Birourile sunt echipate cu sisteme modulare de compartimentare. Chiria lunară acoperă o gamă largă de servicii și beneficii oferite chiriașilor.

La nivel internațional, conceptul de birouri flexibile myhive a fost implementat în 2020 în Viena și ulterior extins cu succes în alte orașe europene, precum Varșovia și Budapesta.

În România, IMMOFINANZ va extinde birourile flexibile myhive și în alte clădiri din portofoliu şi va implementa componenta myoffice ce oferă spații care pot fi personalizate integral, dedicate companiilor cu minimum 20 de angajați.