”Proprietățile Immofinanz din România reprezintă 16,3% din portofoliul total al companiei. Cele 76 de proprietăți (20 investiții finalizate, 2 proiecte în dezvoltare, 9 proiecte imobiliare adiționale și 45 de proiecte în analiză) au o valoare de 853,2 milioane de euro (633,3 milioane de euro – investițiile finalizate, 44,8 milioane de euro – proiectele în dezvoltare, 1,7 milioane de euro – proiectele adiționale, 173,5 milioane de euro – proiectele în analiză)”, se arată într-un comunicat al grupului.

Valoarea reală estimată dupa finalizarea proiectelor în dezvoltare actuale ale Grupului în România se ridică la 105,4 milioane de euro.

Immofinanz derulează un amplu proces de consolidare a brandurilor din portofoliul global, anunțând că strategia viitoare se va axa doar pe segmentele de birouri și retail.

La nivel global, Immofinanz a înregistrat rezultate operaționale de 87,6 milioane de euro în primele două trimestre ale anului financiar scurtat 2016, în creștere cu 28,2% față de aceeași perioadă a anului precedent. Această creștere a fost susținută de îmbunătățirea rezultatelor din gestionarea activelor (în creștere cu 5,1%, la 107,3 millioane de euro).
Compania este activă în Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia și Rusia. (sursa: profit.ro)