Potrivit companiei, noul nume întruchipează evoluția sa de la o companie comercială imobiliară la un dezvoltator imobiliar mixt.

Compania franceză a dezvoltat proiectul Coresi din Brașov, o schemă imobiliară de regenerare urbană mixtă, care include un parc de retail de 60 de milioane de euro, Coresi, 3.000 de unități rezidențiale din Coresi Avantgarden - în parteneriat cu Avantgarden Immo Invest - și un complex de birouri. Acesta din urmă se află pe aceeași platformă industrială, Tractorul, cu 40.000 mp de spații de birouri, cumpărată în vara anului trecut, pentru aproximativ 50 de milioane de euro.

Tatian Diaconu, CEO al Ceetrus, a anunțat anul trecut că dezvoltatorul este interesat de noi proiecte de retail și vizează orașe precum București, Craiova și Sibiu.
„Sunt mândru de noul nostru brand pentru că ne definește perfect și pentru că reflectă ambiţiile noastre. Pentru noi este mai mult decât o schimbare de identitate, este o schimbare de meserie. Ne dorim să fim mai mult decât un simplu dezvoltator – un urbanist societal, care contribuie la dezvoltarea comunităților şi orașelor din România!”, a spus Diaconu.
Dezvoltatorul cartierului Coresi din Brasov, Immochan, își propune să construiască noi proiecte cu funcțiuni mixte în alte 5 orașe din țară, inclusiv în București. (sursa: arenaconstruct.ro)