Astfel, incepand cu 1 octombrie, un nou membru se alatura echipei Immochan Romania, care in prezent numara 20 de  persoane, dupa preluarea galeriilor Real.

De cetatenie portugheza, Miguel Trindade si-a inceput cariera in 1998 la Arthur Andersen, ulterior Deloitte, lucrand in  Portugalia, Romania si Marea Britanie. In perioada 2004-2007 a activat pentru Guvernul Portugaliei in Insulele Azore, in  departamentul financiar-imobiliar al Ministerului Sanatatii.

Incepand cu 2007 si pana in septembrie 2013 a lucrat in  Romania pentru compania Sonae Sierra, in departamentele de property management, asset management, financing si  back office.

Miguel Trindade va coordona activitatea financiara a Immochan Romania, care administreaza noua galerii comerciale si are in curs dezvoltarea, impreuna cu Auchan, a doua centre comerciale in Bucuresti, Drumul Taberei, si Brasov, Coresi.

Inscriindu-se ca al treilea dezvoltator de pe piata europeana in raport cu valoarea activelor, Immochan  are 10 noi proiecte in constructie si alte 20 deja deschise sau achizitionate in tarile in care opereaza.

In  prezent, Immochan gestioneaza 340 de centre comerciale in 12 tari, cumuland 2 milioane de metri patrati de galerie comerciala (GLA).

Grupul Auchan a anuntat, la finele anului trecut, achizitionarea de la Metro a hipermarketurilor Real deschise in patru tari din Europa Centrala si de Est, inclusiv in Romania, pentru suma de 1,1 miliarde euro.

 

Auchan a anuntat recent ca a finalizat achizitia hipermarketurilor Real de pe piata locala, astfel ca reteaua retailerului ajunge la 31 de magazine deschise si alte 2 in constructie. (sursa: dailybusiness.ro)