Valoarea estimată a acestui contract este estimată la 39 milioane EUR plus TVA. Turnul de birouri ar trebui finalizat până la sfârșitul anului 2019.

Ana Tower va fi dezvoltat în apropierea Pieței Presei Libere, lângă hotelul Crowne Plaza, o alta proprietate a omului de afaceri George Copos. Construit pe 24 de etaje, imobilul de birouri va avea 35.000 mp de spatii de birouri si 358 locuri de parcare subterane.

George Copos se așteaptă ca zona din jurul Piața Libertății Presei să devină un important centru de afaceri în următorii ani, avand in vedere proiectul magistralei de metrou care va lega centrul Bucureștiului de Aeroportul Otopeni, care va trece prin această zonă. 
„Ambiţia noastră este de a realiza o clădire foarte performantă din punctul de vedere al eficienţei energetice, care oferă chiriaşilor facilităţi excelente, într-o zonă care suntem convinşi că va deveni în scurtă vreme un nou pol de business al Capitalei, mai ales după ce se va realiza şi Magistrala 6 de metrou, care va lega Aeroportul Otopeni de Gara de Nord“, a declarat George Copos, proprietarul Grupului ANA. (sursa: zf.ro)