Ovidiu Buluc, antreprenorul care controlează grupul Farm­exim, cu un rulaj anual de peste 300 mil. euro din distribuţia de medicamente şi farmacii, a scos depozitele din Pipera la vânzare după ce a inaugurat anul acesta un centru logistic în Baloteşti, în urma unei investiţii de 14 mil. euro.

 

Papalekas a cumpărat terenurile din dreptul staţiei de metrou Pipe­ra, una dintre cele mai tranzitate din Capi­tală, cu un trafic zilnic de circa 20.000 de persoane, mizând şi pe faptul că pro­iectul propus spre dezvoltare se află, potrivit informaţiilor ZF, pe lista scurtă a Deutsche Te­lekom pentru consolidarea operaţiunilor Cos­mo­te şi Rom­tele­com, companii ce vor fi rebranduite anul acesta sub brandul T.

 

O decizie privind viitorul sediu comun al celor două companii va fi luată anul acesta, spunea recent Nikolai Beckers, CEO al Cosmote şi Rom­te­le­com, dar reprezentanţii grupului nu au confirmat până la închiderea ediţiei dacă proiectul lui Papalekas se află pe lista lor scurtă. (sursa: zf.ro)