Printre conceptele de food ce vor fi deschise se numără  Biutiful Downtown și Fratellini Bistro, care vor fi deschise în cadrul Timpuri Noi Offices 1 unde vor ocupa întreaga suprafață comercială de la parter, precum și mezaninul și plaza, iar cantina va fi deschisă în cadrul Timpuri Noi Offices 2.
Suprafața închiriată include 600 de m2 de terase aferente conceptleor de food. 
Tranzacția a fost asistată de CBRE.

Timpuri Noi Square va ajunge la o suprafață totală închiriabilă de peste 100.000 m2, precum și o largă suprafță de retail și o zonă rezidențială pe o suprafață de 50.000 m2, ceea ce îl va transforma în cel mai mare complex de acest fel din România, potrivit reprezentanților companiei.

“Fratelli Group va face cea mai mare investiție a sa de până acum. Intențiile noastre de extindere în această zonă nu sunt noi, cu toate acestea am început proiectul acum, când mix-ul locațiilor pe care le dezvoltăm pot deveni o destinație permanentă atât pentru servirea micului-dejun, prânzului sau cinei, cât și de agrement, o abordare mai complexă a tot cea ce avem de oferit,” a declarat Silviu Talpau, managing partner Fratelli Group. (sursa: vastint. eu)