„Blocul este finalizat şi deja am vândut 14 din totalul de 62 de locuinţe. Există interes mare pentru proiect, însă nu toate cererile se şi finalizează cu vânzare.“ El adaugă că este optimist şi speră ca până la finalul acestui an să vândă tot. Aceasta nu este prima investiţie imobiliară a lui Alecu, el mai construind alături de fratele său imobile în Predeal şi Bucureşti încă din perioada când lucra la McDonald’s.

Începând cu 2009, îngheţarea creditării pe de-o parte şi instabilitatea economiei şi a pieţei muncii pe de alta i-au determinat pe români să îşi amâne achiziţiile de case şi apartamente. Preţurile au urmat şi ele un trend descendent.

Marian Alecu recunoaşte că nu o să mai vedem preţurile din perioada de boom şi implicit nici câştigurile de atunci ale companiilor din domeniu, însă profit încă se face. Preţul unui apartament cu două camere în blocul dezvoltat de Alecu este de 55.000 de euro.

„Dacă vindem apartamentele de aici, mă apuc imediat de alt bloc“, a mai spus el. Alecu mai are investiţii în domeniul HoReCa şi al bijuteriilor. (sursa: zf.ro)