Noul restaurant va functiona la parterul Bucharest Business Park, unde va introduce conceptul de “live cooking”, in care clientii vor asista la prepararea diferitelor sortimente.

 

„Pana acum, Flavours s-a concentrat pe timpul liber, dar acum ne indreptam spre timpul petrecut la birou, care reprezinta de fapt peste 75% dintr-o zi obisnuita. Aici am dezvoltat un concept complet nou pe piata din Romania, in care ne vom axa pe Street Food. Vom avea, in premiera, o zona de live cooking, ce va include un Robata Grill si un Tandoor Oven. Am fost personal intr-o noua ‚excursie’ la Londra pentru un training on-site cu expertii in domeniu. Designul „Stradale“ – asa se numeste noua locatie - a fost realizat de prietenul si partenerul nostru, Mihai Popescu, cel care a fost implicat in toate locatiile Flavours-Fratelli de pana acum – Biutiful-urile, Fratelli Lounge, Bistro, Espresso Bar si noile locatii pe care le avem in plan. Nu vom uita nici de after hours, nici de evenimentele private pentru chiriasii din BBP“ declara Chef FOA, Executive Chef Flavours Food Design.

 

Un factor esential care a stat la baza incheierii tranzactiei l-a reprezentat disponibilitatea proprietarului cladirii, fondul austriac CA IMMO, de a realiza o serie de investitii considerabile pentru a facilita implementarea noului concept de restaurant, cum ar fi: redimensionarea sistemului de ventilatie sau regandirea spatiului existent pentru desfasurarea in conditii optime a sesiunilor de live cooking.

 

Cladirea de birouri Bucharest Business Park este situata in imediata apropiere de Piata Presei Libere din Bucuresti, avand o suprafata inchiriabila totala de 27.000 de metri patrati. Cladirea gazduieste chiriasi precum IBM, Coca Cola, Amgen, NNDKP, BAT, Sony, Astrazeneca, MSD, 3M, Carpatcement, Eli Lilly. (Sursa: dailybusiness.ro)