Willbrook Business and Convention Center este cel mai mare centru de conferințe din Capitală, cu o suprafață de 2.700 mp, deservit de o bucătărie în care cei de la Flavours au investit 450.000 euro.

 

„Preluarea Willbrook Business and Convention Center este un pas important în dezvoltarea business-ului nostru, Flavours având rolul unui fulltime event planner pentru cel mai versatil spațiu de evenimente din oraș. Deși este privit că o destinație mai degrabă corporate, Willbrook este la fel de potrivit și pentru zonă de lifestyle, astfel că ne propunem să construim o perspectivă 360 asupra potențialului acestui loc”, spune Chef Foa, fondatorul Flavours.

 

Centrul oferă 13 săli de dimensiuni diferite, de la meeting rooms, la amfiteatre și săli pentru evenimente sociale. Datorită arhitecturii moderne, clădirea pune la dispoziție numeroase spații cu lumina naturală și flexibilitate în organizarea simultană de evenimente de până la 2.400 de persoane. În plus, 400 de locuri de parcare sunt disponibile pentru centrul de conferințe.

 

Flavours a fost fondat în 2002 și activează în trei domenii de business interconectate: catering de eveniment, operator de restaurant (Biutiful, Biutiful By the Lake, Fratelli, Fratellini, Fratelli Beach & Club, Uanderful) și operator de Food Court (Willbrook Platinum Business and Convention Center).

În plus, compania a lansat brand-ul propriu Stradale, un restaurant ce promovează conceptul de street food. Flavours reinventează constant modul de organizare a evenimentelor din România, cu sprijinul echipei de bucătari cu experientă, condusă de către Chef Foa, membru al juriului MasterChef România. (sursa: businesscover.ro)