„Ne-am propus ca pe parcursul anilor urmatori sa ne extindem in toate centrele noastre din Europa de Est. Planificam o crestere de 25% pe an a numarului de angajati in Romania pentru urmatorii doi ani si am primit sprijin din partea guvernului pentru a atinge acest target. De asemenea, beneficiem de colaborarea cu clienti care ne solicita proiecte IT complexe – in completare la locatiile de offshore traditionale, dar si pentru externalizarea in Europa de Est a proiectelor care anterior au fost derulate intern”, a declarat John Cotterell, CEO Endava.

Compania, cu sediul central la Londra si cu centre de dezvoltare si suport in Europa de Est a inregistrat o crestere de 43% a cifrei de afaceri la nivel de grup, la aproximativ 50 milioane de euro pentru anul financiar 2013/2013 (date financiare la 30 iunie 2013).Endava Romania a avut o cifra de afaceri de 14.5 milioane de euro in anul 2012.

Endava a fost infiintata in anul 2000 si are peste 1.250 de angajati in 8 sedii din Marea Britanie, Statele Unite, Romania si Republica Moldova.

 

Compania livreaza solutii de business si servicii informatice in special pentru organizatii mari din domenii precum cel bancari, asigurari, plati electronice, retail, telecomunicatii, media si publishing. (sursa: cariere.ro, wall-street.ro)