Cladirea de birouri clasa A, dezvoltata de Iulius Group, va dispune de o suprafata inchiriabila de 10.000 mp si va fi finalizata in a doua parte a anului viitor. Pentru restul suprafetei, Iulius Group are in derulare negocieri avansate.

Odata cu inaugurarea noii cladiri de la Cluj-Napoca, Iulius Group va detine, la nivel national, o retea de 45.500 mp de birouri clasa A.

In prezent, Endava ocupa o suprafata de aproximativ 1.470 mp in Iulius Business Center, imobilul de birouri clasa A inaugurat in 2008, langa Iulius Mall Cluj. De asemenea, la Cluj, Endava mai are inchiriate spatii in alte zone din oras.

„Asa cum am anuntat cu ceva timp in urma, dorim sa consolidam operatiunile noastre din Cluj-Napoca intr-un singur spatiu de birouri. In noua cladire United Business Center am contractat un spatiu cu o capacitate care ne permite sa realizam acest lucru, respectiv sa crestem in continuare echipa Endava la Cluj-Napoca pana la 660 de persoane. Avem un parteneriat cu Iulius Grup din 2008, pentru birourile noastre din Cluj-Napoca si Iasi”, a declarat Valentin Metzger, delivery director pentru centrul de dezvoltare Endava la Cluj-Napoca.

Endava este unul dintre cei mai activi angajatori din domeniul IT, avand aproximativ 950 de angajati in sediile din Cluj-Napoca, Iasi si Bucuresti. Pentru urmatoarea perioada, compania a anuntat ca planifica o crestere de 25% pe an a personalului din Romania.

In acest moment, Endava are peste 450 de angajati la Cluj-Napoca, implicati in proiecte de dezvoltare software si suport IT pentru clienti din diferite domenii, cum ar fi cel bancar, asigurari, plati electronice, retail, telecomunicatii, media si publishing.

In total, Endava are inchiriata o suprafata de aproximativ 8.000 mp in reteaua de spatii office clasa A, dezvoltata si operata de Iulius Group.

 

Iulius Business Center este prima cladire de birouri dezvoltata de Iulius Group si inaugurata in anul 2008, in apropierea Iulius Mall Cluj. Aceasta are o suprafata inchiriabila de 7.500 mp si este ocupata integral de Genpact, Office Depot si Endava. La Iasi, compania mai detine patru cladiri de birouri clasa A - United Business Center - cu o suprafata inchiriabila de peste 28.000 mp, in cadrul ansamblului Palas. (sursa: dailybusiness.ro)