"Consiliul de Administratie al Impact Developer & Contractor, intrunit in sedinta din data de 20 mai 2013, a decis incetarea contractului de mandat al directorului general, prin acordul partilor, si revocarea mandatului domnului Stefan Gheorghiu-Milicin din functia de director general, incepand cu data 20 mai 2013", se arata intr-un raport al companiei, remis Bursei, citat de Mediafax.

Stefan Gheorghiu-Milicin a fost numit director general al dezvoltatorului imobiliar la finele lui septembrie 2012.

El este managing partner al unei companii de consultanta si a ocupat functii de conducere in cadrul unor companii precum dezvoltatorul imobiliar Willbrook International sau consultantul imobiliar Colliers International.

Veniturile dezvoltatorului imobiliar s-au dublat in primul trimestru, de la 2,8 milioane lei la 5,6 milioane lei, insa compania a inregistrat pierderi in crestere de la 4,3 milioane de lei la 5,5 milioane lei.

Omul de afaceri Gheorghe Iaciu, proprietarul centrului comercial Doraly si cel mai mare actionar al SIF Muntenia (SIF4), a devenit cel mai mare actionar al Impact, cumparand in martie 23,22% din actiunile companiei, cu 6,4 milioane lei (1,4 milioane euro). Actiunile au fost cumparate printr-o tranzactie speciala de vanzare la ordin, prin care Biroul Executorilor Judecatoresti Asociati Lex a vandut pachetul de 26,13% din actiunile Impact Developer & Contractor detinut de fondatorul dezvoltatorului imobiliar Dan Ioan Popp si de Carmen Sandulescu. Pachetul din titlurile Impact a fost format din participatia lui Popp (16,48%) si a lui Sandulescu (9,65%). Alaturi de Dan Ioan Popp, Sandulescu a dezvoltat compania Impact.

In actionariat se regaseste si compania de administrare a investitiilor East Capital, care detine prin firma Salink Limited, din Cipru un pachet de 10,1% din actiuni si Adrian Andrici, cu 10,69%. (sursa: wall-street.ro)