Compania a deschis cel de-al șaptelea birou din Romania in cadrul Carol Office Center din Craiova. Biroul din Pitesti a fost deschis in cadrul cladirii de birouri Coral Center.

Fiecare birou nou deschis va gazdui 100 de angajați. OSF Global are în prezent 650 de angajați care lucrează în 23 de orașe din 13 țări din patru continente, dintre care aproape 400 de angajați lucrează în România.

“Ca parte a strategiei noastre de expansiune, luna aceasta am deschis un nou birou în România, la Craiova, iar echipa de la Pitești va fi relocată într-un spațiu mai încăpător. Una dintre valorile organizației noastre este ‘Work from anywhere, deliver everywhere’ ne caracterizează pe deplin, focusul nostru fiind in primul rând pe rezultatele angajaților, si nu pe locația din care aceștia își desfașoară activitatea. Astfel, toți angajaţii noștri au posibilitatea de a lucra remote, având un program de lucru flexibil care le oferă oportunitatea de a avea un echilibru între timpul petrecut la muncă și viața personală. Însă pentru a ajunge la acest echilibru și a oferi o astfel de flexibilitate, un aspect important este și crearea unui spaţiu de lucru în care angajaţii noștri pot interacționa face-to-face, pentru a se cunoaște mai bine.” a declarat Gerard Szatvanyi, Președinte și CEO, OSF Global. (sursa: amosnews.ro)