Dennis Selinas se alătură companiei ca director executiv, începând cu 21 noiembrie 2022 și va prelua funcția de CEO al Globalworth Group începând cu 1 ianuarie 2023. Dl Selinas are aproape 20 de ani de experiență în domeniul imobiliar în Europa Centrală și de Est și gestionează în prezent portofoliul imobiliar al Argo Capital Management Limited, o companie de administrare a fondurilor listată la bursă în segmentul AIM, care cuprinde spații de retail în cinci centre comerciale SEE (aprox. 275.000 GLA/România, Ucraina) în valoare de 500 de milioane de euro.

“În numele Consiliului, aș dori transmit mulțumirile și aprecierea noastră față de Dimitris pentru efortul și dedicarea sa din ultimii zece ani. Acesta a jucat un rol cheie, în special în ultimii câțiva ani dificili, în orientarea Companiei spre o performanță continuă și în modelarea planurilor Globalworth pentru viitor. A ajutat, de asemenea, la formarea unei echipe de management de primă clasă care este acum foarte bine plasată sub îndrumarea viitoare a lui Dennis, pentru a duce business-ul înainte,” „În numele Consiliului, aș dori să-i urez lui Dennis bun venit în noua sa funcție din cadrul Globalworth. Experiența vastă a lui Dennis în domeniul proprietății și finanțelor din CEE este potrivită pentru companie și vitală pentru consolidarea poziției dominante de pe piața de birouri”, a spus Martin Bartyzal, Chairman.

“Sunt foarte onorat să îmi asum rolul de CEO al Globalworth, liderul pieții de birouri din Europa Centrală și de Est. În ultimul deceniu, am asistat la creșterea remarcabilă a portofoliului Globalworth de spații de birouri de înaltă calitate, funcționale și sustenabile, alese de cei mai exigenți chiriași. Intenționez să îmbrățișez viziunea companiei de modernizare continuă, excelența sa operațională și de sporire a avantajelor competitive care o fac astfel proprietarul preferat din România și Polonia. Într-un mediu macroeconomic și geopolitic extern în rapidă schimbare, intenționăm să oferim o strategie bine concepută cu sprijinul unei echipe puternice, care a avut un rol esențial în evoluția Globalworth la poziția actuală proeminentă de piață. Tot ceea ce compania a realizat până în prezent este o bază solidă pentru o creștere viitoare, inovație în administrarea proprietăților și o îmbunătățire continuă a serviciilor oferite chiriașilor noștri și livrarea de valoare acționarilor”, a comentat Dennis Selinas, Globalworth Group CEO.

“Mandatul în cadrul Globalworth a fost cea mai mare realizare a carierei mele profesionale. Pornind de la începuturi relativ modeste ca dezvoltator imobiliar în București, România, devenind nu numai principalul investitor și proprietar de birouri din Europa Centrală și de Est, ci și unul dintre brandurile și corporațiile imobiliare cele mai admirabile, respectate și recunoscute din regiune. A fost o călătorie fenomenală, plină de entuziasm, uneori de provocări și o imensă împlinire profesională și personală. Le sunt recunoscător tuturor clienților, consultanților și investitorilor noștri pentru sprijinul acordat de-a lungul anilor. Însă, mai presus de toate, acestea nu ar fi putut fi realizate fără contribuția neprețuită a echipei mele, cu mulți membri ai echipei având plăcerea și privilegiul de a lucra pentru o lungă perioadă de timp. Crearea unui grup uimitor de persoane talentate și îndrumarea acestuia în ultimii trei ani reprezintă lucrul de care sunt cel mai mândru. Aș dori să urez întregii comunități Globalworth tot ce este mai bun. Sunt încrezător că afacerea și echipa noastră de management, având și sprijinul puternic al acționarilor, sunt foarte bine plasate pentru a prospera în vremurile viitoare”, a adăugat Dimitris Raptis.

Dl. Selinas (54) este un lider de afaceri experimentat, cu peste douăzeci de ani de experiență vastă în industria financiară și a proprietăților. Deține competențe multidisciplinare (Management Executiv, Restructurare Operațională și Financiară, Consultanță M&A, Capital Privat, Tranzacționare, Structurare de Instrumente Derivate) în mai multe clase de active (Proprietate, Creanțe Neperformante, Venituri Fixe, Metale Prețioase) în diferite instituții (Companii Imobiliare listate la bursă, Fonduri de Capital Privat, Bănci de Investiții, Fonduri Speculative), în mai multe jurisdicții diverse (Europa de Sud-Est, China, Brazilia, Orientul Mijlociu și Europa de Vest). Și-a început cariera tranzacționând instrumente derivate cu venituri fixe în cadrul Băncii din Montreal și s-a mutat în cadrul Lazard London depart. M&A după absolvirea London Business School. A deținut funcții de conducere în cadrul Charlemagne Capital și Argo Capital Management și a fost implicat în toate aspectele privind imobiliarele, inclusiv achiziția, dezvoltarea, cedările de portofoliu, finanțarea, gestionarea și restructurarea activelor în sectoarele de retail, birouri și rezidențiale.