Cushman & Wakefield Echinox va avea responsabilități în gestionarea activității administrativ-operaționale zilnice în cadrul proiectului, printr-o echipă de specialiști atât la fața locului, cât și la sediu, coordonată de Mihaela Petruescu, Partner Asset Services.

“Suntem onorați să ne implicăm în administrarea proiectului Floreasca Park, unul dintre cele mai reprezentative parcuri de business din zona Floreasca – Barbu Văcărescu. Traversăm o perioadă atipică, fără precedent, și în aceste momente rolul și implicarea noastră în calitate de property manageri este esenţială în susținerea revenirii angajaților într-un spaţiu de birouri adecvat condiţiilor şi trendurilor mereu în schimbare”, spune Mihaela Petruescu, Partner Asset Services, Cushman & Wakefield Echinox.

Având o suprafață închiriabilă de 39,350 de metri pătraţi și chiriaşi precum Oracle, Kellogg’s, BASF, Saint-Gobain sau Ursus Breweries, Floreasca Park a fost finalizat la sfârşitul anului 2013 de către Portland Trust. În decursul acestui an, ca urmare a unei tranzacții intermediate de Cushman & Wakefield Echinox, Resolution Property și Zeus Capital Management au achiziționat Floreasca Park de la un fond administrat de GLL Real Estate Partners GMBH (membru al Grupului Macquarie).

Floreasca Park integrează un design eficient și consum scăzut de energie, cele două clădiri de clasa A, conectate printr-o parcare subterană cu 586 de locuri, fiind certificate BREEAM „Excellent”. Proprietatea beneficiază de numeroase conexiuni la mijloacele de transport în comun și facilități pentru chiriași, Promenada Mall și parcurile Regele Mihai I (Herăstrău) și Floreasca fiind situate în imediata apropiere.

Proiectul se află în zona Floreasca – Barbu Văcărescu, considerată ”Noul CBD” (Central Business District) al Capitalei, în condițiile în care o serie dintre cele mai mari companii din România și-au stabilit sediile în birourile moderne cu o suprafață de 520.000 de metri pătrați construite în zonă.