Prin acest proiect, portofoliul de active imobiliare administrate de departamentul de Asset Services al Cushman & Wakefield Echinox ajunge la circa 500.000 metri pătrați, cu o valoare de piață de 550 milioane euro. Proiectele administrate găzduiesc 230 de companii chiriașe, iar bugetul de cheltuieli operaționale gestionat se ridică la 9,65 milioane de euro, informează compania.

„Într-o perioadă în care piața de birouri este în plin proces de repoziționare, administrarea clădirilor într-un mod proactiv care să adreseze rapid și eficient cerințele și nevoile chiriașilor, este un element de diferențiere pentru proprietari”, declară Mihaela Petruescu, Partner Asset Services la Cushman & Wakefield Echinox.

Expo Business Park are o suprafaţă ȋnchiriabilă de 40.950 mp dispuși în trei clădiri, o zonă subterană cu 600 de locuri de parcare, tehnologie de recunoaștere a vehiculelor, rasteluri pentru biciclete și vestiare pentru bicicliști. 

Printre chiriașii proiectului se numără ING Bank, MagnaPharm Marketing & Sales, Deutsche Leasing, Mars, Omega Pharma, Regus/Spaces, Royal Canin și World Class.

„Clădirea Expo Business Park este cea mai impresionantă proprietate din portofoliul CPI România, având un grad de ocupare de 100%. Una dintre direcțiile strategice ale CPIPG este atenția la nevoile şi dorințele chiriașilor noștri şi adaptarea condițiilor şi ofertelor în funcție de acestea”, a punctat Fulga Dinu, Country Manager al CPI România.

CPI Property Group, unul dintre cei mai mari proprietari de real estate din Europa, deține un portofoliu de proprietăţi a cărui valoare depăşeşte 23 miliarde de euro, cuprinzând atât birouri în principalele capitale din Europa Centrală și de Est, cât și proprietăți de retail, hoteluri, unități rezidențiale şi terenuri.