Dealerii Steelcase din intreaga lume indeplinesc standarde inalte de calitate si performanta, dar distinctia de Platinum Partner este cea mai importanta si exclusiva recunoastere pentru companiile care se disting ca parteneri extraordinari.

 

Compania COS se numara printre cei 13 dealeri autorizati selectati in Europa dintr-un total de 90, si printre cei 46 dintr-un total de peste 750 la nivel global,  ce primesc aceasta recunoastere in 2016, dupa ce a indeplinit trei criterii de selectie, incluzand indeplinirea obiectivelor de vanzari, forta financiara si co-branding. Asadar, COS este recunoscut de Steelcase Inc. ca expert in amenajarea spatiului de lucru si este pregatit sa abordeze cele mai dificile provocari in acest domeniu.

 

Christophe Weller, Managing Partner COS, a declarat:

 "Chiar daca avem numerosi parteneri si furnizori in industrie, la baza companiei noastre ramane parteneriatul cu Steelcase. De aceea, suntem extraordinar de mandri de aceasta recunoastere, foarte deosebita si rara. Mai mult decat atat, vreau sa mentionez echipa noastra care este alaturi de organizatiile din Romania in demersul lor de a crea spatii de lucru performante.

 

Credem in puterea spatiului de a transforma felul in care oamenii lucreaza, si clientii nostri sunt dovada ca birourile performante imbunatatesc zi de zi rezultatele in afaceri. Profit de aceasta ocazie ca sa le multumesc clientilor nostri pentru loialitatea si increderea demonstrate in cei 18 ani de colaborare. Suntem onorati sa continuam sa le depasim asteptarile in anii ce urmeaza."

 

Prin parteneriatul cu Steelcase, COS ofera clientilor un acces unic la o cercetare cuprinzatoare, analize si perspective asupra modului in care oamenii lucreaza astazi. In calitate de lideri in industria mobilierului de birou, Steelcase este angajat constant in cercetare, pentru a se asigura ca clientii sai raman agili si bine informati in viitor. Aceste observatii ajuta organizatiile sa atinga un nivel ridicat de performanta prin crearea unui mediu de lucru care sprijina dezvoltarea angajatilor. (sursa: COS)