“Ea va conduce procesul de integrare al noii achiziţii în cadrul portofoliului P3, va extinde activităţile noastre în România prin noi dezvoltări şi achiziţii, şi va creşte echipa P3 într-o piaţă cu un imens potenţial, datorită creşterii importanţei pe care o are România în Europa din punct de vedere al activităţilor de supply chain. Abordarea personală a clienţilor este una dintre valorile P3, aşadar rolul principal al Corei va fi dezvoltarea relaţiilor atât cu actualii clienţi, cât şi cu cei potenţiali”, a declarat  Peter Becar, Managing Director CEE al P3.

 

Cora Stolz a ocupat anterior poziţia de Director al Centrului Comercial - Ploieşti Shopping City. Anterior, aceasta a ocupat funcţii de senior executive şi de management pentru grupuri internaţionale de retail şi IT din România. înainte de anul 2008, Cora Stolz a petrecut peste şapte ani în SUA, unde a studiat şi ocupat diverse funcţii de contabilitate, obţinând acolo inclusiv o diplomă post-universitară în management financiar de la City University din New York.

 

P3 a deschis un birou în Bucureşti în anul 2010, colaborând strâns cu mai multe companii internaţionale din sectoare precum logistică, auto şi retail. în octombrie 2014, P3 a semnat contractul pentru achiziţia unui parc logistic de 215,000 m2, la ieşirea din Bucureşti, de la CA Immo, care include şi 40 de hectare de teren pentru noi dezvoltări. Finalizarea achiziţiei  acestui parc logistic, care va fi redenumit P3 Bucharest, va avea loc în primul trimestru din 2015.

 

P3 este un investitor specializat, dezvoltator şi manager de proprietăţi de logistică în Europa. Cu sediul central în Praga şi activ în Europa, portofoliul companiei cuprinde 115 centre de distribuţie, totalizând 2.4 milioane de m2 de spaţii în 8 tări şi terenuri care permit dezvoltarea a peste 780,000 mp de spaţii pentru depozitare în Europa. (Sursa: zf.ro)