CORFAC International a organizat Conferința Europeană Semestrială de Primăvară în Paris, Franța. Nouă firme și 16 reprezentanți au participat la evenimentul de două zile, care a fost un mixt de sesiuni de conferință și întâlniri informale, combinate cu sesiuni de dezvoltare a afacerilor și ateliere de practică.

 

Firmele afiliate sectorului european al CORFAC se întâlnesc semestrial în afara reuniunilor CORFAC programate regulat în America de Nord în ultimele 18 luni.

 

Firmele participante la reuniunile de la Paris au fost: BG Carré/CORFAC International (Franța) care a fost firma gazdă, P&A Siglo XXII/CORFAC International (Spania), Berendes and Partners/ CORFAC International (Germania),HWBC/ CORFAC International (Irlanda); Stanley Finklestein/CORFAC International (Israel), IL PUNTO/ CORFAC International(Italia), ESOP Consulting/ CORFAC International (România), Bright Rich/ CORFAC International (Rusia) și Farebrother/ CORFAC International (Regatul Unit al Marii Britanii). Steve Podolsk s-a alăturat grupului în calitate de Președinte 2015 al Comitetului Internațional al CORFAC.

 

La reuniune au participat din cadrul ESOP Consulting Alexandru Petrescu, Managing Partner și Mirela Raicu, Manager al Diviziei Birouri Corporate.

 

Invitatul special a fost Andy Watson, Director General al LaSalle Investment Management/Europa.

 

Fiecare firmă CORFAC a împărtășit informații locale de piață și condițiile de afaceri de pe piața acesteia, precum și informări privind top 10 al clienților lor, cei mai mari chiriași de pe piețele lor, oportunitățile de investiții în țările lor și numele clienților străini la care ar dori să ajungă. În timpul atelierelor de practică, grupul a împărtășit exemple de broșuri de închirieri, vânzări și evaluare și a discutat despre modalitățile de integrare a tehnologiilor în cadrul prezentării proprietăților de pe o piață mai extinsă la nivel transfrontalier și despre transmiterea cerințelor clienților atât în situațiile de închiriere cât și în cele de achiziție.

 

Grupul și-a revizuit participarea la MIPIM, planurile pentru participarea la Expo Real și a discutat cu privire la adăugarea de noi afiliați pentru a promova acoperirea în Europa.

 

"Întâlnirile au fost foarte productive și au contribuit la stabilirea unui proces pentru generarea mai multor afaceri împreună. Până la sfârșitul întâlnirilor, toate firmele au raportat existența unor potențiale oferte", a declarat Alistair Subba Row de le Farebrother. "Cu toate acestea, am lucrat, de asemenea, la sprijinul reciproc într-o manieră care caracterizează CORFAC International ca o organizație - nefiind întotdeauna vorba despre un business direct, ci despre dezvoltarea relațiilor de care beneficiază firmele noastre în termeni care nu sunt întotdeauna măsurabili pe termen scurt, dar care aduc plus valoare pe termen lung", a declarat Steve Podolsky, SIOR, de la PodolskyICircle CORFAC International – Chicago.

 

Conferința europeană din toamna anului 2015 este programată pentru luna noiembrie în Tel Aviv, Israel. Summit-ul Global de Toamnă al CORFAC va fi in Minneapolis, MN în perioada 9 - 12 septembrie.

 

Cu sediul în Chicago, IL, CORFAC International (Corporate Facility Advisors - Consilieri Sectorul Corporate) este format din firme antreprenoriale deținute privat cu experiență în vânzări, închirieri și investiții imobiliare- de birouri, industrial si retail, achiziții și dispoziții imobiliare multifamiliale, managementul proprietății si servicii corporatiste. În asociere cu filialele globale, CORFAC International oferă servicii imobiliare comerciale cu o piață extinsă în 48 de țări din întreaga lume.

 

CORFAC a fost înfiinţat în 1989, iar la nivelul lui 2014 firmele afiliate CORFAC au încheiat mai mult de 10.000 de tranzacții de închiriere și vânzare pentru o suprafață totală de aproximativ 400 de milioane de metri pătrați valorând peste 7,4 miliarde dolari. (sursa: ESOP Consulting | CORFAC International)