Astellas Pharma Inc. este o companie globală de cercetare farmaceutică, cu sediul în Tokyo, Japonia. Astellas furnizează soluții medicale în domeniul urologiei, oncologiei, imunologiei, nefrologiei și neuroștiinței. Echipa Astellas va beneficia la One Tower de birouri moderne, realizate după cele mai recente tehnologii și certificări sanitare, care pun accent pe sănătatea angajaților la locul de muncă. Clădirea One Tower este prima clădire de birouri din România care obține certificarea LEED v4 Platinum Building Design and Construction, nivelul superior prevăzut de această certificare. Aceasta este completată de certificarea WELL Health-Safety, prin care se confirmă sănătatea și siguranța chiriașilor la locul de muncă.

„Noi, cei din echipa Astellas, suntem încântaţi să ne mutăm într-un sediu nou ce aparţine unuia dintre cele mai inovatoare proiecte imobiliare, care a fost premiat pentru sustenabilitate la International Property Awards. Consideram acest lucru ca pe un nou capitol pentru noi într-una din cladirile ecologice de birouri cele mai eficiente din punct de vedere energetic şi al durabilitaţii, în perfectă corespondenţă cu cultura noastră organizaţională, inspirată de principii de bază, precum: stabilitate, flexibilitate, grija pentru nevoile angajaţilor. Suntem convinşi ca noul nostru birou va crea o atmosfera plăcută de lucru printre angajaţi, ceea ce ne va ajuta să împărtășim idei şi să avem o şi mai bună colaborare”, a adaugat Stamen Bankovski, GM Astellas Pharma HBR (Ungaria, Bulgaria, România).

„Suntem încântați că Astellas Pharma a ales să aibă sediul în clădirea One Tower și avem convingerea că echipa companiei se va bucura de toate facilitățile puse la dispoziție de acest spațiu modern și eficient din punct de vedere energetic. Credem că certificările sanitare sunt un criteriu primordial pentru companiile aflate în căutarea unui birou și ne bucurăm că prin dezvoltările noastre putem oferi atât calitate la cel mai înalt nivel, cât și siguranță”, a completat Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

„Suntem încântați că am oferit sprijinul Astellas Pharma în găsirea celei mai potrivite proprietați care să îndeplinească nevoile sale. Aceasta este încă o dovadă că, în ciuda nesiguranței generate anul trecut de către pandemie, companiile au început reorganizarea strategică și căutarea celei mai bune soluții pentru viitor. Clădirile de înaltă calitate precum One Tower, distinse cu certificarea verde LEED v4 Platinum, precum și cu certificarea WELL Health-Safety, vor fi întotdeauna atractive în ochii viitorilor chiriași”, menționează Alexandru Orzea, Senior Consultant Tenant Representation, JLL România.

Clădirea de birouri One Tower oferă viitorilor chiriași, prin poziția sa excelentă, acces la parcuri, restaurante, cafenele și magazine din zona Floreasca. Totodată, clădirea a fost concepută cu o mare atenție la detalii pentru crearea unui mediu de lucru primitor și confortabil pentru angajați, oferind spații moderne, luminoase, realizate după ultimele tehnologii, cu sisteme performante de încălzire și ventilație, precum și terase generoase și vedere spectaculoasă asupra zonei.

Conform datelor JLL România, cererea de birouri venind din partea segmentului de piață al Health & Pharma a rămas puternică, chiar și în timpul pandemiei, cu aproximativ 40.000 m2 închiriați în timpul anului 2020 și în prima jumătate a anului 2021, atât în București, cât și în orașele principale din România.

ONE UNITED PROPERTIES este unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România. One United Properties este o companie inovatoare, dedicată accelerării adoptării practicilor de construcții pentru clădiri eficiente din punct de vedere energetic, durabile și sănătoase. Toate clădirile companiei au certificări superioare de durabilitate, eficiență energetică și wellness, iar dezvoltatorul este premiat la numeroase gale și conferințe în domeniu. One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din România care a fost premiat la nivel internațional cu premiul „Cea mai bună dezvoltare sustenabilă” din lume la International Property Awards 2019-2020. Compania este listată pe Piața Principală a Bursei de Valori București, cu simbolul ONE.

Astellas Pharma este o companie farmaceutică dedicată transformării inovației în știință în valoare pentru pacienți. Schimbarea zilei de mâine în bine este etosul care ghidează compania în tot ceea ce face. În zonele sale de expertiză terapeutică, Astellas Pharma se folosește de agilitatea îmbinării progreselor științifice cu nevoile medicale nesatisfăcute ale oamenilor din întreaga lume, precum și ale celor care îi îngrijesc și ale profesioniștilor din domeniul sănătății.