„Am ales Craiova pentru că aici am găsit oameni foarte buni, ingineri cu experiență și pasiune, capabili să lucreze în proiectele complexe pe care le derulăm în industria aerospațială, farmaceutică sau financiară. Am luat în calcul și că este un important centru universitar, Facultatea de Automatică, Electronică și Computere oferind o adevărată pepinieră de talente în ultimii ani. În plus, în Craiova lucrează o comunitate cu peste trei mii de ingineri IT care se extinde în ritm accelerat și care formează un nou hub de dezvoltare pentru proiecte globale”, a declarat Bogdan Putinică, vicepreședinte senior al Enea Software.

În prezent, compania recrutează ingineri care vor lucra în cadrul a două direcții de cercetare și dezvoltare în domeniul soluțiilor de tip enterprise și aplicații cloud avansate, care vor fi lansate în următoarele luni.

Producătorul software are 300 angajați în România, dintre care 290 sunt în București și 10 la Iași.

Enea are birouri în Europa, America de Nord și Asia.

În România, afacerile companiei au atins 41 milioane de lei anul trecut, de la 39,6 milioane de lei în urmă cu un an, potrivit datelor Ministerului Finanțelor. (sursa: profit.ro)