În acest nou rol, Andy se va concentra pe creșterea continuă și succesul diviziei REMS a firmei, bazate pe îmbunătățirea experienței clienților, pe dezvoltarea relațiilor și optimizarea modelului de furnizare a serviciilor în regiunea EMEA.

„Colliers are o reputație foarte bună în calitate de lider de piață pe segmentul de property management, pe care vasta experiență a lui Andy o va consolida”, a declarat Chris McLernon, CEO, EMEA. „Capacitatea sa de a determina schimbări strategice și de a oferi rezultate operaționale în culturi diverse va fi un avantaj pentru clienți și pentru echipă deopotrivă. Sub îndrumarea lui Andy, sunt sigur că activitatea noastră va continua să se extindă și că vom crește cota de piață pe această linie de business atât de importantă.”

Un adevărat lider, Andy are peste 20 de ani de experiență internațională, cu un istoric excepțional de creștere, business development și inițiere a schimbărilor strategice în mai multe sectoare imobiliare. El se alătură echipei Colliers plecând de la CBRE, unde a fost Managing Director EMEA - Property & Asset Management; anterior, el a lucrat pentru branduri mari, precum RAC plc, Diageo plc și Adidas AG.

„Sunt încântat să mă alătur unei echipe cu un spirit atât de întreprinzător și cu o cultură inovatoare”, a declarat Andy Hay, Head of EMEA Real Estate Management Services în cadrul Colliers International. „Aștept cu nerăbdare să mențin creșterea continuă a diviziei REMS în EMEA pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate clienților noștri.” (sursa: Colliers)