Empatio București a închiriat o suprafață de 200 de metri pătrați în cadrul proiectului, unde urmează să fie desfășurate servicii de recuperare cu specialiști în neurologie, terapie manuală, osteopatie viscerală, P-DTR, acupunctură, homeopatie și terapie emoțională. Aceasta se va alătura celorlalți chiriași din clădire, dintre care enumerăm Oscar Downstream si Bilfinger.

Laurenţiu Afrasine, CEO Akcent Development: „Amplasamentul, calitatea construcției, dar și facilitățile oferite sunt elemente care atrag chiriașii într-o clădire de birouri, și Eminescu Offices beneficiază de toate aceste avantaje competitive. Continuăm astfel să încheiem noi parteneriate pentru spațiile din proiectele de birouri pe care le deținem, ceea ce este îmbucurător și creează premisele unei reveniri a cererii pe acest segment de piață.”

Deschiderea clinicii este prevăzută pentru luna aprilie 2022 și marchează intrarea pe piața din București a Empatio, fondată de Dr. Orest Bolbocean, care deține încă două clinici în Iași: una specializată în neurologie, P-DTR, terapie manuală și emoțională, ce înglobează soluții complexe, globale, acupunctură și homepatie și o clinică de kinetoterapie pentru adulți și copii – Empatio Kineto & Kids.

Clinica Empatio este clinica mamă și este formată din specialiști în neurologie, terapie manuală, P-DTR, kinesiologie, acupunctură, homeopatie.

Dr. Orest Bolbocean, fondatorul și proprietarul Empatio: „Serviciile noastre sunt premium, extrem de nișate, uneori par holistice sau mai greu de înțeles de pacienții care încă nu au ajuns la noi. (Pentru cei care ne trec pragul și beneficiază de metoda Empatio, lucrurile devin mult mai clare după). Având în vedere acest aspect, am dorit o locație accesibilă, centrală, care să ne bifeze și nevoile de standard, suprafață, dotări. Noi suntem specializați în tratarea problemelor de sănătate contemporane, dacă le putem spune așa. De aceea am căutat ca prin locație să fim accesibili celor care se confruntă cel mai des cu aceste provocări: generația 25-50, mereu pe fugă, mereu în viteză și expusă unui grad de stres din păcate mereu în creștere.”

Eminescu Offices este un proiect premium, o clădire de birouri cu un design deosebit şi o faţadă exterioară ce se încadrează în profilul zonei. Imobilul are o suprafaţă ȋnchiriabilă de 7.000 de metri pătraţi distribuiţi pe parter şi şapte etaje supraterane. Parcarea subterană dispune de 81 de locuri, fiind dotată și cu facilități pentru biciclete. Spațiile de birouri sunt open space, cu terase pe fiecare etaj, designul clădirii facilitând accesul luminii naturale în toate zonele. Materialele premium asigură o bună izolare și un consum redus de energie.