Cascade Offices, cu o suprafață închiriabilă de 4.200 metri pătrați, a fost livrată în anul 2005 și este localizată pe Strada Buzești, în centrul Bucureștiului. Printre cei mai importanți chiriași ai clădirii se numără Procredit Bank, Enel și Taiwan TC.

 

”În 2014, managementul Adval a preluat un portofoliu de proprietăți pe care compania îl administrase timp de 6 ani. În ultimii doi ani, am investit fonduri proprii și am administrat portofoliul în mod activ, în paralel cu vânzarea unor proprietăți și cu restructurarea sau refinanțarea creditelor. Cascade Offices, una dintre clădirile din acest portofoliu, este complet închiriată, bine localizată și are un istoric foarte bun, dovedit printr-o performanță ridicată. Prin această refinanțare, am stabilizat partea de portofoliu care ne-a rămas în proprietate, pe baza căreia planificăm să lansăm un fond de investiții imobiliare. Planul nostru este să atragem parteneri care să investească alături de noi cu scopul de a construi un portofoliu semnificativ de proprietăți comerciale în regiune”, a spus David Hayward, CEO al Adval Asset Management.

 

La rândul său, Silviana Badea, National Director, Head of Capital Markets JLL Romania a explicat datorită  condițiilor pozitive de pe piața financiară și de apetitul băncilor pentru creditare ”termenii și prețul oferite de către bancă sunt extrem de competitivi, ceea ce demonstrează încrederea băncii în piața de birouri, cu condiția ca proprietarii să aibă un track record bun”.

 

Adval Asset Management este o companie independentă românească de management în domeniul imobiliar, care administrează activele imobiliare pe care le deținea Dinu Patriciu. Cu active de peste 100 milioane de euro (98.000 metri pătrați) în administrare, Adval este unul dintre jucătorii importanți pe piața de management al proprietăților imobiliare din România. (sursa: profit.ro)