Cu peste 300 de lideri din industrie participând la summit și gală și cu 16 premii acordate celor mai importantanți producători și furnizori, acest eveniment este de neratat. Noi producători, furnizori și profesioniști din industrie au confirmat deja participarea, evenimentul așteptând peste 400 de invitați VIP.

 

Cea de-a doua ediție a evenimentului CEE Manufacturing Awards Gala & Strategy Summit este evenimentul emblematic pentru producătorii din regiunea Europei Centrale și de Est și include de asemenea și Europa de Sud-Est. Evenimentul anual din industrie acoperă, susține și aduce recunoaștere succeselor fabricanților din toate sectoarele industriei. Summit-ul de două zile este o combinație de prezentări și mese rotunde.

 

EuropaProperty.com – acoperă regiunea ECE Rusia –CSI în ultimii 12 ani în domeniul imobiliarelor comerciale și corporate cu accent pe sectorul imobiliar de producție. CEO – Manufacturing Magazine acoperă regiunea ECE și este distribuită către CEO și directori seniori implicați în industrie în regiune. Revista este publicată trimestrial, următoarea ediție urmând să apară în septembrie.

 

Partenerul media al evenimentului este First European Office Search Network (www.officerentinfo.com)

 

Pentru mai multe informații despre eveniment, incluzând procesul de nominalizare/juriul/programul/sponsorizare Summit și oportunități de parteneriat/participare la eveniment vă rugăm vizitați: www.ManufacturingAwards.eu

 

 (source: EuropaProperty.com)