Termenul limita pentru inscrierea in program este 6 Iunie 2014 iar experienta anterioara nu reprezinta un criteriu de selectie a participantilor.

 

Programul de internship se va derula in trei module - cinci, zece si douazeci de zile - iar promovarea se va face pe baza unei evaluari riguroase, aplicata la finalul fiecarui modul. Cei care finalizeaza cu succes programul vor primi din partea companiei oferte de angajare pentru cele sase posturi disponibile: doua pozitii de junior broker in departamentul Birouri, cate o pozitie de Junior Broker in departamentele Retail si Industrial, precum si pozitiile de Debutant Evaluare si Debutant Research.

 

Juniorilor care, la finalul programului de internship, vor primi propuneri de angajare, CBRE le va oferi contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu motivant si beneficii suplimentare dar si stagii de pregatire in Romania si la birourile din strainatate ale CBRE.

 

Prima sesiune de prezentare a proiectului a fost sutinuta de catre Razvan Iorgu, directorul general al CBRE Romania, in cadrul SNSPA, urmand ca astfel de prezentari ale companiei si ale programului sa fie realizate si catre alte facultati cu profil economic in urmatoarea perioada.

 

„Junior Academy este un program bine structurat, cu sanse reale de angajare. Absolventii acestui program vor avea oportunitatea sa invete si sa lucreze alaturi de specialisti, pentru clienti de top, in proiecte exceptionale. Ne dorim sa formam profesionisti, sa ne extindem echipa cu angajati care sa mentina standardele pietei la un nivel ridicat. Parcursul unor membri ai echipei CBRE Romania reprezinta o dovada clara a faptului ca avansarea din pozitii de junior in pozitii de top management este clar posibila si incurajata de organizatie” a declarat Razvan Iorgu. (sursa: dailybusiness.ro)